Over smaak valt niet te twisten!

Wij kennen allemaal het vlees uit de supermarkten, het ene beter van kwaliteit dan het ander. Helaas kennen maar weinig mensen de smaak van wat wij noemen ‘echt vlees’.
Wij willen u graag laten kennismaken met het duurzame vlees van onze echte buitrenvarkens. We zijn overtuigd van de kwaliteit van dit (h)eerlijk malsevlees. Daarom hebben wij voor u onze pakketten zeer gevarieerd samengesteld, met de meest gangbare stukken duurzaam varkensvlees.
Zo bent u in de gelegenheid om onder andere een echte tournedos, een prachtige entrecote, rundersauscijsjes en mager rundergehakt te proeven. Bekijk voor de exacte inhoud de precieze beschrijving van onze pakketten.

Zo ontvangt u overheerlijke varkenshaas medaillons, eerlijke karbonades en niet te versmaden saucijsjes, speklappen schnitzels en nog veel meer heerlijkheden. Bekijk voor de exacte inhoud de precieze beschrijving van onze pakketten.
Wanneer u eenmaal de smaak van dit (h)eerlijke vlees hebt geproefd, wilt u nooit anders!
Duurzaam vlees van echte buitenvarkens is anders kwa structuur, mooi mals, sappig en veel minder vet. Kortom het vlees van onze buitenvarkens zal u aangenaam verrassen. Gun uzelf eens een gezond stukje varkensvlees en wees daarmee goed voor uzelf en de dieren. Eet daarom voortaan minder vlees maar wanneer u vlees eet, kiest dan voor (H)eerlijk en 100 % traceerbaar vlees!
Bestel nu een vleespakket en wij hopen u in de toekomst vaker als klant te mogen begroeten!