Over smaak valt niet te twisten!

Wij kennen allemaal het vlees uit de supermarkten, het ene beter van kwaliteit dan de ander. Helaas is het zo dat maar weinig mensen de smaak van wat wij noemen ‘echt vlees’ kennen.
Wij willen u graag kennis laten maken met het duurzame rundvlees van onze echte vleesraskoeien. We zijn overtuigd van de kwaliteit van dit (h)eerlijk malse, magere rundvlees. Daarom hebben wij voor u onze pakketten zeer gevarieerd samengesteld, met de meest gangbare stukken duurzaam rundvlees.
De vleespakketten van sameneenkoekopen.nl zijn een mooie samenstelling van verschillende soorten duurzaam rundvlees van een van onze vleesrassen, Blonde d ‘Aquitaine, Limousin of Belgisch blauw bont runderen. Zo bent u in de gelegenheid om onder andere een echte tournedos, een prachtige entrecote, rundersauscijsjes en mager rundergehakt te proeven. Bekijk voor de exacte inhoud de precieze beschrijving van onze pakketten.
Wanneer u eenmaal de smaak van dit (h)eerlijke vlees hebt leren kennen, wilt u nooit anders!
Duurzaam vlees van echte vleesraskoeien is anders kwa structuur heel anders en is veel minder vet. Dit in combinatie met een lange rijpingstijd geeft een niet te overtreffen smaak.
Wees goed voor uzelf en de dieren, eet voortaan (h)eerlijk en gezond rundvlees!

Bestel nu een vleespakket en wij hopen u in de toekomst vaker als klant te mogen begroeten!