Tips en recepten

Hoe kunt u maximaal genieten van dit (H)eerlijk vleespakket?

Hieronder een aantal gouden regels voor het bakken van vlees.
Binnenkort...

Ontdooi-adviezen

  • Ontdooi het vlees in de koelkast wanneer je daar de tijd voor heb, 24 uur van te voren.
  • Ontdooi het vlees in koud water, klein stukje vlees 1 uur / groot 2-3 uur van te voren.
  • Ontdooi het vlees in de magnetron, eigenlijk vinden wij dat u dit alleen in noodsituaties moet doen. Op de ontdooistand ontdooien en vervolgens direct het vlees bereiden.
  • Laat het vlees in de eerste twee opties op kamertemperatuur komen voordat u het gaat bereiden.
  • Wat zit er nog in m’n vriezer lijstje! Om te voorkomen dat u iedere keer met bevroren vingers moet kijken welk vlees er nog over is van uw vleespakket, onderstaand een lijstje waarop u eenvoudig kunt aangeven welk vlees u heeft gebruikt. Is de bodem van uw vriezer in zicht? Bestel dan op tijd. Levertijd 3-4 weken. Graag willen wij u bedanken voor het feit dat u uw keuze heeft laten vallen op ons duurzame vlees. Wij wensen u veel eet genot en hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten op onze site.