Wil jij ook ouderwets (h)eerlijk vlees eten?

Van rund, kip tot varken en direct van de boer.

  • Direct van de boer, bij u thuis bezorgd (Ook ’s avonds)
  • Een eerlijke prijs voor u én voor de boer
  • Honderden tevreden klanten met een gem. waardering van 9.6
  • Net zo voordelig als in de supermarkt

    Bekijk het volledige aanbod    
SamenEenKoeKopen was reeds te zien in uitgaven van:

Nieuw!!
Nu ook (h)eerlijk Rund-, varkens en kippenvlees apart bestellen

read-on

Vleessoorten

Gemalen vlees

rundergehakt
rundergehakt
Het product rundergehakt is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Gehakt is eigenlijk niets anders dan gemalen vleesbrokken. Vroeger was gehakt een restprodukt gemaakt van 'slachtafval'.
Tegenwoordig, zo ook in onze slagerij, worden speciaal geselecteerde stukken vlees gebruikt die overblijven bij het uitsnijden, hierdoor bestaat gehakt uit verschillende soorten vlees varierend van biefstuk tot stooflap. Deze vleessoorten worden samen met een klein beetje vet, gemalen tot mooi grof gemalen rundergehakt met een zeer laag vetpercentage.

Gehakt is heerlijk als vlees in een pastasaus of één-pans gerecht als chili con carne. Wat dacht u van een home-made gehakt brood. En niet te vergeten onze alom bekende Hollandse gehaktbal met jus.

Woensdag gehakt dag: Op maandag werden de dieren geslacht, op dinsdag uitgebeend, en het restvlees van het uitbenen werd op woensdag in de verkoop gebracht, vandaar.
€ 1.08
runderworstjes
runderworstjes
Het product runderworstjes is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Runderworst of ook wel rundersaucijs is een worst gemaakt van rundergehakt, door onze slager gekruid met alleen zeezout, nootmuskaat en peper. 100 % E-nummer- en glutenvrij.

Een saucijs wordt in ongeveer 15 minuten gaar gebakken in een braadpan. En is bij veel gerechten te gebruiken. De saucijs kan ook worden bereid op de barbecue of onder de grill.

Lekker ideetje: haal de inhoud uit de saucijs, leg dit op een door midden gesneden hard broodje, (misschien nog iets kruiden naar smaak) en even onder de grill.
€ 1.33
hamburgers
hamburgers
Het product hamburgers is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Meestal wordt het vlees van de borst of de runderrib gebruikt. Het vlees voor de hamburger mag niet al te fijn gemalen worden. Een goed hamburger wordt vaak 2 keer gemalen maar dan door de grover 8 mm plaat. Dat geeft precies de juiste structuur.

Het vlees voor de hamburger moet een bepaald vetgehalte hebben. Het vlees van een Blonde DÁquitaine is niet vet dus ook onze hamburgers zijn niet vet, wel lekker sappig en smaakvol. De hamburgers bevatten geen E-nummers, slechts Peper, zeezout en nootmuskaat. 100 % gluten- en allergenen- vrij.

De hamburger kan als stukje vlees bereid worden in een pan of op de grill/BBQ.
Lekker tussen een broodje met tomaat, uit, bacon, kaas etc. Ook heerlijk als smakelijk stukje vlees bij uw gewone maaltijd.
€ 1.25
Rundervinken
Rundervinken
Het product Rundervinken is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
De Rundervink is een erg bekend vleesprodukt in Nederland. Niet te verwarren met het zusje 'de Slavink' ( rolletje varkensgehakt met daaromheen een dun lapje spek)
Een rundervink is niets anders dan een rolletje rundergehakt omwikkeld met een mals stukje rundvlees. Natuurlijk worden ook deze vinken in onze eigen slagerij gemaakt.

Het vlees is al gekruid. Voor de bereiding eerst de pan heet laten worde, vervolgens het bakmiddels verwarmen. de vinken in de pan leggen en rondo bruin aanbraden.
Vervolgens een scheutje water in de pan het het vuur laag zetten. Laat de rundervinken nu nog 20 minuten sudderen.

Rundervinken zijn 100 % glutenvrij
€ 1.56
Runder rookworst
Runder rookworst
Het product Runder rookworst is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Onze ambachtelijke rookworst wordt met veel zorg en liefde door onze eigen slager gemaakt. Een runderrookworst wordt gemaakt van fijn gemalen rundvlees met specerijen en een beetje zeezout dat in een natuurdarm is gestopt. Eerst wordt de worst even gedroogd om daarna in een speciale rookkast gerookt te worden.

Een rookworst is eenvoudig klaar te maken. Leg de worst in het water en laat hem daar garen/wellen. Zorg ervoor dat het water heet is, maar niet kookt. Let dus op dat het water niet borrelt want dan bestaat de kans dat het velletje knapt.

Wij Nederlanders zijn gek op rookworst, gemiddeld eet iedere Nederlander er 6 per jaar.

De rookworst wordt met OGAF kruiden op smaak verrijkt.
Deze kruiden zijn 100 % gluten- en allergenenvrij.
€ 3.62